basicdesign header
Home - Contact - Offerte
Lees ook onze algemene voorwaarden
Webdesign
E-commerce
Basicdesign heeft een goede en goedkope oplossing voor wie online wil verkopen.
Intranet
Basicdesign heeft een goede en goedkope oplossing voor wie online wil verkopen.
E-marketing tips
Hoe promoot je een website bij het grote publiek.
Projectplan
Hoe stel je een projectplan op voor de ontwikkeling van een website.
Prijzen webdesign
Je volledige en functionele website voor 700 euro. Op eenvoudige wijze door jezelf aan te passen.
Technologie
Voor de ontwikeling van onze websites gebruiken we heel intensief php en mysql.
E-marketing
Basicdesign heeft een jarenlange ervaring op het gebied van (online) marketing. Bovendien werkt Basicdesign nauw samen met een zeer creatief en deskundig reclamebureau. De marketing van uw website via zowel nieuwe als traditionele media kunnen wij dan ook prima verzorgen. Een belangrijk onderdeel van online marketing is het optimaliseren van de positie die uw website inneemt bij de zoekmachines voor uw belangrijkste trefwoorden. Basicdesign kan u bij de zoekmachineoptimalisering uitstekend van dienst zijn.

Als u op zoek gaat naar uw concurenten op Internet, welke trefwoorden zou u dan gebruiken (afgezien van de firmanamen)? En als u uw concurrenten heeft gevonden, staan ze dan boven of onder u op de lijst?

Deze vraag zult u zich, als u uw website serieus als marketing instrument wilt gebruiken, vaak moeten stellen. Het promoten van uw website vergt veel zorg.

Elke site die Basicdesign oplevert, melden we automatisch aan bij zo’n 1.200 zoekmachines en directories en handmatig bij de 15 belangrijkste internationale en 10 belangrijkste nationale zoekmachines en directories. Eventueel kunnen we uw site ook handmatig aanmelden bij enkele specialistische directories die met name voor uw branche van belang zijn.

Maar helaas is het niet voldoende om uw site slechts één maal, bij oplevering, aan te melden. Het Internet is bijzonder dynamisch en de inhoud van de zoekmachines verandert van minuut tot minuut. De ene dag kan uw site op nummer 1 bij Google staan als u zoekt op een relevant trefwoord, de volgende dag kunt u zomaar zijn gezakt tot buiten de top 10 of zelfs helemaal zijn verdwenen.

Uw positie bij de zoekmachines vergt dan ook voortdurend onderhoud. Als u uw positie voor 20 trefwoorden in 10 zoekmachines bij wilt houden, moet u 200 ‘queries’ uitvoeren. Een ondoenlijke zaak. Gelukkig is dit traject goed te automatiseren. Basicdesign kan u daarbij van dienst zijn met advies en/of uitvoering.