Verkeershinder Hundelgemsesteenweg

Voor het herstellen van een breuk in een rioolbuis is een deel van de rijbaan afgesloten.
Doorgaand verkeer kan nog enkel in de richting van Gent (afrit 1, Ledeberg) naar Merelbeke.
Volg de omleidingsroute richting Gaston Crommelaan als je van de andere kant komt.
Voor het ophalen van het drukwerk (laden en lossen) kan je stilstaan in de Pieter Lachaertstraat (aan de zijkant van onze kantoren bij de onderbroken gele lijnen).
Zie google maps

Zorg ervoor dat je je ordernummer of factuurnummer bij de hand hebt en eventueel ook je betalingsbewijs om een vlotte afhandeling te garanderen.

basicdesign header
Home - Contact - Offerte
Lees ook onze algemene voorwaarden
Webhosting
Wat is een domeinnaam
Basicdesign biedt kwaliteitsgerichte en competitieve hostingpakketten aan, met het oog op nieuwe technologieŽn.
Is je domeinnaam nog vrij
Als je een domein wil registreren kijk dan eerst of je domeinnaam nog vrij is.
Prijzen domeinnaam
Je domeinnaam registreren vanaf 20 euro per jaar.
Wat is hosting
Basicdesign biedt kwaliteitsgerichte en competitieve hostingpakketten aan, met het oog op nieuwe technologieŽn.
Hosting bij Basicdesign
De perfecte keuze voor al wie snel en goedkoop het internet op wil.
Prijzen hosting
Je volledige en functionele website voor 700 euro. Op eenvoudige wijze door jezelf aan te passen.
Wat is hosting
Hosting is het verhuren en onderhouden van webruimte voor een website. Als u een website wil die altijd en voor iedereen beschikbaar is, heeft u webruimte nodig op een computer die 24 uur per dag, 7 dagen per week aangesloten is op het internet. Zo'n computer noemen we een server.

Iedereen praat tegenwoordig over Internet. Alle media besteden aandacht aan Internet. Steeds meer mensen krijgen toegang tot Internet. In amper 10 jaar tijd is het Internet van een speeltuin voor een enkele loslopende Whizzkid uitgegroeid tot een volwaardige electronische omgeving waarin bedrijven, overheden, individuen, clubs en verenigingen zich presenteren en informatie met elkaar uitwisselen.
De aanwezigheid van al deze groepen en mensen op het Internet wordt zichtbaar op hun pagina's (zogenaamde thuispagina's oftwel home-pages) die voor eenieder zichtbaar op het Internet te bewonderen zijn.
Deze pagina's staan op computersystemen die op hun beurt weer aan elkaar zijn gekoppeld via een wereldomspanned netwerk, het Internet.
Hosting is het beschikbaar stellen van (een deel van) een computer, waarop deze pagina's kunnen worden neergezet. Deze computer is verbonden met het Internet.
Een bedrijf dat zulke ruimte ter beschikking stelt noemt men een Internet Service Provider (ISP), of Hosting Provider.

Basicdesign biedt je als Hosting Provider een uitgebreid gamma hosting pakketten aan op zijn Linux servers. Als klant moet je geen speciale software geÔnstalleerd hebben om gebruik te kunnen maken van onze Linux hosting. Als je zelf Windows als besturingssysteem hebt, kan je zonder problemen gebruik maken van onze Linux hosting.