basicdesign header
Home - Contact - Route
Lees ook onze algemene voorwaarden
Digitaal drukken
Kleine oplages: geen probleem.
Digitaal drukken kan nu ook bij Basicdesign: gelegenheidsdrukwerk, naamkaartjes, flyers, affiches in kleur op het papier dat u wenst.
Snelle service en perfecte afwerking.
Wij zorgen ervoor dat u voor elke opdracht de meest kwalitatieve en prijsgunstige oplossing vindt voor al uw drukwerk. Van kleine (digitaal) tot grote oplages (offset), van naamkaartje tot grootformaat.
> Digitaal drukwerk: bereken zelf de prijs
e-commerce
Uw online-winkel aan een betaalbare prijs
Indien u uw producten wil aanbieden aan de wereld via het net heeft Basicdesign de ideale oplossing. Wij maken voor jou een hoog kwalitatieve en betaalbare webwinkel.
Vertrekkend van het open-source product OSCommerce zorgen wij voor de volledige afwerking van je online-winkel.
Bezoek de demowinkel.
Basicdesign webontwikkeling

Webdesign is een discipline op zich. De kunst van goed web design is om het juiste evenwicht te vinden tussen vormgeving en functionaliteit. Bij Basicdesign hebben we een uitgesproken mening over web design die is gebaseerd op een jarenlange ervaring en talenten.

De kneep zit ‘m hierin dat een website een (vaak ongemakkelijk) huwelijk is tussen vormgeving en technische structuur. De vormgeving moet de aandacht trekken en vervolgens een duidelijke boodschap vertellen. De structuur moet functioneel zijn en goed z’n werk doen. Een website moet dat dus allebei.

Aan de ene kant zie je dat veel websites die zijn ontworpen door mensen afkomstig uit de reclamewereld, teveel schreeuwen om aandacht en te weinig functionaliteit bieden. Aan de andere kant zie je dat veel websites ontwikkeld door mensen afkomstig uit de wereld van programmeurs, functioneel zijn, maar geen boodschap overbrengen omdat ze niet inspireren.

Bij Basicdesign streven we naar optimale integratie van vorm en functie. Onze ploeg bestaat dan ook uit reclamemensen en vormgevers met een behoorlijke affiniteit voor computers en programmeurs met feeling voor vormgeving en communicatie. De mensen van Basicdesign bewijzen dan ook voortdurend dat functioneel ook mooi kan zijn en mooi ook functioneel.