basicdesign header
Home - Contact - Offerte
Lees ook onze algemene voorwaarden
Digitaal drukken
Kleine oplages: geen probleem.
Digitaal drukken kan nu ook bij Basicdesign: gelegenheidsdrukwerk, naamkaartjes, flyers, affiches in kleur op het papier dat u wenst.
Snelle service en perfecte afwerking.
Wij zorgen ervoor dat u voor elke opdracht de meest kwalitatieve en prijsgunstige oplossing vindt voor al uw drukwerk. Van kleine (digitaal) tot grote oplages (offset), van naamkaartje tot grootformaat.
> Digitaal drukwerk: bereken zelf de prijs
Goedkoop drukwerk
Flyers
Flyer Hoogkwalitatief full-color drukwerk aan de laagste "zwart/wit" prijzen.
U bestelt rechtstreeks bij de drukker, wij drukken altijd op tijd, dus nooit te laat.
Al onze prijzen zijn inclusief films, snijkosten & verpakking, exclusief BTW.
Alle betalingen gebeuren ten laatste bij afhaling.
Beoordeel zelf onze prijzen
Flyer
Grafisch ontwerpen

Of het nu gaat om het grafisch ontwerp van een website, een complete huisstijl, logo of een brochure, voor Basicdesign is ieder nieuw project opnieuw een uitdaging.

Het bij elkaar brengen van tekst en beeld tot een harmonieus geheel, afgestemd op de wensen van de opdrachtgever, vereist meer als alleen een goed opmaakprogramma. Inzicht in typografie, kennis van de grafische technieken en afstemming met drukkerijen zijn een vereiste om tot een goed eindresultaat te komen.

Daarnaast zijn gevoel voor sfeer, kleur en inlevingsvermogen nodig om er net dat stukje toegevoegde waarde aan te geven dat het drukwerk een bijzondere uitstraling geeft.

Basicdesign heeft het allemaal in huis tot uw beschikking.

Een gepersonaliseerd grafisch ontwerp hoeft niet altijd duur te zijn. Samen met onze scherpe drukwerkprijzen zorgen wij ervoor dat ook de ontwerpkosten binnen uw budget blijven.