basicdesign header
Home - Contact - Offerte
Lees ook onze algemene voorwaarden
Webhosting
Wat is een domeinnaam
Basicdesign biedt kwaliteitsgerichte en competitieve hostingpakketten aan, met het oog op nieuwe technologieŽn.
Is je domeinnaam nog vrij
Als je een domein wil registreren kijk dan eerst of je domeinnaam nog vrij is.
Prijzen domeinnaam
Je domeinnaam registreren vanaf 20 euro per jaar.
Wat is hosting
Basicdesign biedt kwaliteitsgerichte en competitieve hostingpakketten aan, met het oog op nieuwe technologieŽn.
Hosting bij Basicdesign
De perfecte keuze voor al wie snel en goedkoop het internet op wil.
Prijzen hosting
Je volledige en functionele website voor 700 euro. Op eenvoudige wijze door jezelf aan te passen.
Webhosting
Bij het ontstaan van het www had elke website een uniek numeriek adres, een IP adres. Maar omdat die IP adressen, in de vorm van 124.152.97.10, veel te moeilijk zijn om te onthouden, laat staan te promoten heeft men domeinnamen in gevoerd. Deze maskeren de IP adressen zodat men een makkelijk te onthouden adres, in de vorm van domeinnaam.be, aan zijn website kan koppelen. Deze domeinnamen moeten geregistreerd worden, en deze dienst biedt Basicdesign u aan, en dit aan zeer scherpe prijzen en met natuurlijk een ongeëvenaarde klantendienst.

> Controleer de beschikbaarheid van uw gewenste domeinnaam

Eens de domeinnaam geregistreerd, heeft U een plaats nodig waar u uw website kunt plaatsen, ook dan zit u bij Basicdesign goed! U kan tevens de domeinnaam en hosting (dienstverlening ivm webruimte) tegelijk bestellen, dan installeren wij alles in één keer voor u, zodat uw website in een mum van tijd online kan staan!

De perfecte keuze voor al wie snel en goedkoop het internet op wil, zonder daarbij te moeten afzien van nieuwe technologieŽn.
Linux biedt de goedkoopste en stabielste oplossing. Statische HTML pagina's, PHP en/of MySQL: steeds kiest U best voor Linux!

Linux is een schoolvoorbeeld van de Open Source technologie: goedkoop, stabiel en biedt veel mogelijkheden. Dit vertaalt zich naar de gebruikers van onze Linux pakketten; ze krijgen een account met een uitgebreid Control Panel waar alles kan geconfigureerd worden en dit alles tegen een zeer competitieve prijs.

En wist U dat ongeveer de helft van alle websites op Linux draaien? Met dit in het achterhoofd kan uw Linux-avontuur zeker niet meer verkeerd lopen!

> Voorbereiding van een website
> Uw website promoten